ADAKAH ANDA MENCARI SET SAUNA DI RUMAH YANG MURAH, MUDAH DIKENDALIKAN, WARANTI 1 TAHUN, JIMAT PENGGUNAAN ELEKTRIK 
DAN TERBUKTI BERKESAN?




KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA MENDAPATKAN SET SAUNA IMPIAN ANDA.



Kenapa anda perlu beli dengan kami?

Kami adalah pembekal set sauna di rumah yang dipercayai sejak 2008 di bawah syarikat berdaftar WNI Rich Legacy Sdn Bhd. 

Kami akan memberikan perkhidmatan yang mesra & pantas untuk anda.

Anda boleh membeli set sauna di rumah dengan yakin & set sauna yang di tempah dijamin akan sampai ke pintu rumah anda dengan selamat.

KEBAIKAN BERSAUNA


Dengan set sauna, anda boleh menurunkan berat badan hanya dengan duduk di depan tv.

Ya! Anda boleh membakar lemak anda sambil tengok drama kegemaran anda.

Tahukah anda, pembakaran kalori semasa bersauna sama dengan anda jogging 2km!

 
Dengan hanya melakukan sauna di rumah, anda mampu memiliki bentuk badan idaman.

Ribuan testimoni yang telah berjaya menurunkan berat badan dengan set sauna di rumah. Bersauna bukan sahaja boleh menurunkan berat badan, malah boleh melancarkan perjalanan darah, membuang toksin, mengurangkan sakit sendi dan boleh mengurangkan stress.

TESTIMONI SET SAUNA DI RUMAH


‘’ SUSAHNYA NAK KURUS! NK KENA JAGA MKN, JOGGING..STRESS!! ’’
‘’ Mcm2 pil dah makan, mcm2 krim panas, krim sejuk dah tenyeh kat badan…tapi x kurus2 jugak. Jenuh mkn pil, pegi jogging & masuk gym, tapi turunnya 2kg jerrr…biar betul?!! Abad bila nak kurus nih? Tapi bila kak Lin kenalkan set sauna di rumah ni, mmg heaven la…dpn tv sambil tengok drama pun blh sauna. Yg best tu hilang semua sakit2 bdn. Yg tak sangka, lps sauna 3 bulan, badan dari saiz XXL blh turun saiz M..happy sangat! ‘’
Lisa , Kota Kinabalu, Sabah.


Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

=============================================
 KEBAIKAN BERSAUNA
=============================================

1. Bersauna boleh meningkatkan kadar metabolisme badan yang membantu badan membakar kalori dengan lebih cepat dan berkesan.

2. Bersauna dapat memecahkan lemak dibawah permukaan kulit


3. Bersauna boleh membakar sehingga 600 kalori ( bersamaan berjogging 2 km)


4. Bersauna boleh menghaluskan kulit. Tips untuk menghaluskan kulit, lakukan lulur/scrub badan selepas setiap kali bersauna.


5. Bersauna dapat mengeluarkan toksin dari dalam badan dengan cara perpeluhan.


6. Bersauna juga dapat menghilangkan kesakitan sendi, arthritis, urat dan sengal-sengal badan


7. Bersauna dapat membantu masalah sukar tidur


8. Bersauna dapat menjadikan badan terasa lebih ringan dan bertenaga


9. Bersauna dapat melancarkan perjalanan darah


10. Bersauna sangat baik untuk wanita yang baru lepas bersalin. Boleh juga digunakan untuk bertangas


11. Bersauna dapat mengendurkan otot-otot yang tegang ( bagus untuk melegakan keletihan)


12. Bersauna juga berupaya menghilangkan stress


13. Bersauna boleh mengurangkan angin di dalam badan.

.
TAK PERCAYA SAUNA BOLEH MENURUNKAN BERAT BADAN??

Jom tengok testimoni-testimoni lain yang berjaya menyelesaikan masalah mereka.



Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. 
Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.



Kami menjual set sauna pada harga yang amat berpatutan. Kami yakin anda pasti berpuas hati dengan pelaburan anda. Beli sekali, guna berulang kali. 


Kami menawarkan pelbagai jenis set sauna di rumah untuk anda pilih mengikut bajet dan keperluan anda. Setiap set sauna diperbuat dari kain yang bermutu tinggi. Waranti setahun bagi setiap set sauna.

Cara pemasangan set sauna di rumah ini amat mudah dan senang untuk dikendalikan. Set sauna ini ringan dan senang untuk dialih ke mana-mana di dalam rumah anda.


=====================================================
6 JENIS SET SAUNA UNTUK DIPILIH
=====================================================

Kami mempunyai 6 jenis set sauna di rumah untuk anda pilih. Dengan pelbagai jenis set sauna di rumah yang kami ada, anda boleh memilih set sauna mengikut bajet dan keperluan anda. 

JENIS-JENIS SET SAUNA

1. Set Sauna Infrared - RM750  RM640

2. Set Sauna Gold 2 In 1 - RM520 RM390  

3. Set Sauna Brown - RM550  RM450

4. Set Sauna Red - RM450

5. Set Sauna Lux - RM400

6. Set Sauna Budget - RM350  RM280 << HOT ITEM

=====================================================

TEMPAH SET SAUNA DI RUMAH ANDA SEKARANG UNTUK 
MENDAPATKAN HARGA PROMOSI 
DAN HADIAH PERCUMA.

=====================================================





1. SET SAUNA INFRARED (RM640)

1. Set Sauna Infrared (FIR) ini diperbuat dari kain tebal 3 lapis (pvc, fiber & satin)

2. Set sauna fir ini menggunakan kaedah pemanasan infrared (panel pemanas di bahagian kiri, kanan dan belakang) yang dikenali dengan sauna kering.

3. Sauna ini paling mudah untuk digunakan kerana hanya perlu menekan remote dan setkan masa dan suhu yang anda kehendaki. Kemudian anda boleh bersauna dengan senang hati.

4. Setiap set terdiri daripada:

i. Khemah Sauna
ii. Kerusi

5. Kos postage RM20 (Sem.Malaysia) / RM100 Sabah/Sarawak




2. SAUNA GOLD 2 IN 1 (RM390)

1. Set Sauna Gold 2 in 1 ini diperbuat dari kain tebal 3 lapis (pvc, fiber & satin)

2. Frame mudah lentur menjadikan set sauna ini mudah untuk dipasang dan disimpan selepas digunakan.

3. SPECIAL - Sauna Gold 2 in 1 ini boleh sauna utk 2 org. Seorang boleh duduk di dalam sauna & seorang lagi boleh sauna kaki sahaja, sesuai untuk orang yang sakit lutut dan lenguh sendi kaki.

4. Setiap set terdiri daripada:

i.   Khemah Sauna    
ii.  Periuk Sauna & Remote        
iii. FREE - Herba Sauna sahaja
iv. Kerusi - TIADA 

5. Kos postage RM20 (Sem.Malaysia) / RM100 Sabah/Sarawak



            3. SAUNA BROWN (RM450)

1. Set Sauna Brown ini diperbuat dari kain tebal 3 lapis (pvc, fiber & satin)

2. Kelebihan sauna brown ini adalah ia mempunyai penutup kepala yang membolehkan kita wapkan kepala.

3. Sauna wap ini mudah untuk dipasang dan disimpan selepas digunakan.

4. Setiap set terdiri daripada:

i.   Khemah Sauna    
ii.  Periuk Sauna & Remote        
iii. FREE - Herba Sauna sahaja
iv. Kerusi

5. Kos postage RM20 (Sem.Malaysia) / RM100 Sabah/Sarawak


4. SET SAUNA RED (RM450)

1. Set Sauna Budget ini diperbuat dari kain tebal 3 lapis (pvc, fiber & satin)

2. Frame mudah lentur menjadikan set sauna ini mudah untuk dipasang dan disimpan selepas digunakan.

3. Setiap set terdiri daripada:

i. Khemah Sauna
ii. Periuk Sauna
iii. Kerusi

4. Free Gift - Herba Sauna & Slimming Serum

5. Free Delivery ke Semenanjung Malaysia



5. SET SAUNA LUX (RM400)

1. Set Sauna Lux ini diperbuat dari kain tebal 3 lapis (pvc, fiber & satin)

2. Strukturnya harus dipasang menggunakan frame pvc. Ciri-ciri ini membuatkan set sauna ini lebih kukuh berbanding set sauna yang lain.

3. Setiap set terdiri daripada:

i. Khemah Sauna
ii. Periuk Sauna
iii. Kerusi

4. Free Gift - Herba Sauna & Slimming Serum

5. Free Delivery ke Semenanjung Malaysia



6. SET SAUNA BUDGET (RM280)

1. Set Sauna Budget ini diperbuat dari kain kanvas selapis.

2. Frame mudah lentur menjadikan set sauna ini mudah untuk dipasang dan disimpan selepas digunakan.

3. Setiap set terdiri daripada:

i. Khemah Sauna
ii. Periuk Sauna

4. Free Gift - Herba Sauna & Slimming Serum

5. Free Delivery ke Semenanjung Malaysia

===========================
CARA BERSAUNA YANG BETUL
===========================

1. Lakukan sauna selama 15-30 minit setiap sesi bergantung kepada individu.
2. Untuk meningkatkan tahap kesihatan dan kesihatan lakukan sauna 3 kali seminggu.
3. Pastikan anda minum air secukupnya sebelum dan selepas bersauna untuk mengelakkan badan terhidrat.
4. Tidak digalakkan makan makanan yang berat sebelum bersauna memandangkan badan kita pada ketika yang sama menggunakan banyak tenaga untuk penghadaman.

5. Wanita mengandung dilarang untuk bersauna. Pesakit jantung dan darah tinggi perlu mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

Tips Untuk Mengurangkan Berat Badan Dengan Bersauna

Lakukan sauna selama 15-30 minit bergantung kepada individu, kemudian rehat selama 30 minit dan sambung untuk selama 15-20 minit lagi.
Pastikan anda minum air secukupnya sebelum dan selepas bersauna untuk memastikan badan tidak terhidrat.

Pastikan anda mengawal pemakanan anda untuk mendapatkan badan idaman anda.
Amalkan selang sehari untuk tempoh 2 minggu dan lihatlah hasilnya.Badan anda akan bertambah langsing!
Tidak tahu di mana untuk mendapatkan set sauna?

Jangan risau, kami menyediakan tempahan secara online dan offline. 

Ya, anda tidak perlu bersusah payah keluar untuk mencari set sauna kerana dengan hanya menghubungi kami, anda akan memiliki set sauna yang akan dihantar terus ke rumah atau ofis anda.






Untuk membeli boleh call/sms/whatsapp 



atau email ke wnirichlegacy@gmail.com

Anda juga boleh membuat belian di kedai kami beralamat :

HQ Saujana Utama
The Serenity
No 16-1, Jalan Bidara 6/3,
Saujana Utama 3, 47000 Sg Buloh, Selangor

Branch Sri Gombak
The Serenity
No 17A, Jalan SG 3/15,
Taman Sri Gombak, 68100 Bt Caves, Selangor


FREE DELIVERY KE SEMENANJUNG MALAYSIA



Laman web ini dimiliki sepenuhnya oleh WNI Rich Legacy Sdn Bhd (1173395-P).
Sebarang pertanyaan blh email ke wnirichlegacy@gmail.com atau SMS/Whatsapp ke 013-6293766.

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini